< Terug

Vacature uitvaartbegeleidster

Stap jij in ons bootje?

In verband met de groei van onze onderneming hebben wij een vacature voor een ervaren uitvaartbegeleidster. Het betreft een parttime functie op oproepbasis.
Onze dames begeleiden nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot en met de invulling van de plechtigheid. Indien nodig zijn we ook in de avond en nacht beschikbaar en in het weekend. We nemen geen diensten van elkaar over zodat nabestaanden gedurende de hele periode met een vaste uitvaartbegeleidster te maken hebben.

We ontmoeten naasten in een kwetsbare situatie. Om goed op hen af te kunnen stemmen is een bepaalde ‘persoonlijke rijpheid’ noodzakelijk en een HBO werk en denkniveau. Ben je woonachtig in Breda of directe omgeving en denk je na het bekijken van onze website dat je past binnen ons team, stuur dan een MAIL naar Wilma van Opstal met je CV, foto en motivatie.

Datum vacature: 10 augustus 2020

Vacature uitvaartbegeleidster

Stap jij in ons bootje?

De dames van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal nemen er de tijd voor om u te helpen zélf op eigentijdse wijze vorm en inhoud te geven aan een persoonlijk afscheid. Zij bespreken met u de mogelijkheden en zorgen voor de realisatie ervan. Het persoonlijk contact met onze dames zorgt voor een sfeer van vertrouwen, waarbij alle wensen omtrent de uitvaart goed tot hun recht komen.