Reviews

Dag Wilma, graag wil ik zeggen dat ik onder de indruk ben van de wijze waarop je gisteren de uitvaart hebt begeleid; zorgvuldig, naturel, betrokken, aansluitend. Heel fijn!

Wij kijken terug op een mooi afscheid van Fred. Wij willen jou ook graag bedanken voor de manier waarop je ons hebt begeleid. Wij hebben dat als heel fijn en prettig ervaren. 

We kijken met een heel goed en fijn gevoel terug op de afgelopen week en de uitvaart. 
Bedankt voor je steun aan ons. Wij hebben de samenwerking met jou als heel persoonlijk en prettig ervaren.

Lieve Wilma van Baarsen, we willen jou heel erg bedanken voor alle goede zorgen. Het afscheid was prachtig en we hadden het niet mooier kunnen wensen. Wat een prachtig gebaar dat we nog samen langs ons huis reden voor een laatste groet. Ook de jongens waren daar superblij mee.  Verder vond de hele familie dat je zo’n warm persoon bent en oog hebt voor details. Je bent ook super in namen onthouden.

Het afscheid van Wim was goed. De samenwerking met Yvonne verliep prettig. Ze gaf ons alle ruimte en de juiste ondersteuning om onze ideeën en wensen vorm te geven. Dat was fijn.

Wij kunnen terugkijken op een hele mooie begrafenis, we waren dik tevreden over de samenwerking met Monique. Ze dacht echt overal aan. De kaarten werden snel gedrukt en verstuurd en ze was accuraat en discreet. Alle personen die haar bij de begrafenis geholpen hebben, in de kist leggen, in- en uit huis dragen, in de rouwauto leggen, bij het afscheid van de dienst, deden dat met waardigheid. Dat was fijn.

Yvonne heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. We hebben de samenwerking met haar heel fijn gevonden. Ze denkt heel goed mee en ze had al een aantal zaken geregeld voordat ze ons ontmoette. Heel snel kon een datum voor de uitvaart vastgesteld worden. Ook het vinden van een locatie voor de condoleance had Yvonne in een handomdraai gevonden.

Elke dag had ik contact met Yvonne en ze vond het geen enkel probleem om iedere dag even langs te komen. We hebben Yvonne ervaren als iemand met empathie en een goed inlevingsvermogen. Tijdens het sluiten van de kist, hetgeen toch een emotioneel moment is, heeft ze een prachtig gedicht voorgedragen. Dat hebben we enorm gewaardeerd. De uitvaart van mijn moeder is perfect verlopen. We zijn u en uw team heel erkentelijk en dankbaar hiervoor. 

Mijn buurvrouw is onlangs overleden en u verzorgde daar de afscheidsdienst. Ik wil u een compliment maken dat u daar alles zo correct liet verlopen.

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen en begeleiding van de uitvaart van mijn man. We kijken terug op een mooi afscheid in een voor ons zeer verdrietige tijd. Monique heeft ons geweldig fijn bijgestaan.

Met een heel goed gevoel kijken we terug op de uitvaart en op de begeleiding die we hierbij hebben gehad van Tamara. De herinnering aan dit gebeuren ervaren we zeker als troost in dit hele proces.
Ik weet nog goed dat ik Wilma aan de telefoon had, een dag voordat onze moeder is overleden. Dit voelde gelijk goed en dit gevoel is gebleven gedurende de afgelopen week.

Er zijn bijna twee weken voorbij sinds de afscheidsdienst van mijn vrouw. Ik vind het belangrijk om je toch nog even te bedanken voor de uitzonderlijke begeleiding door jou en je collega’s, inclusief de verzorgers en chauffeur. Als onderdeel van het hele afscheid maakte het een indruk die blijft. Jouw inzet met name was meer dan alleen professioneel. Er gebeurde veel goeds in wat zo moeilijk was. En dat neem ik mee in mijn rouw.

Dankzij jouw doortastende en plezierige begeleiding is deze dramatisch week ook heel mooi geweest. Daar Ik ben je heel dankbaar voor.

Lieve Tamara, we willen jou heel erg bedanken voor je begeleiding in de afgelopen 2 weken. We hebben mede dankzij jouw hulp onze ouders een bij hun passende liefdevolle uitvaart kunnen geven.

Wij willen jou en je medewerkers hartelijk danken voor de goede zorg rondom de begrafenis van onze moeder. In het bijzonder het meedenken en jullie persoonlijke aandacht heeft ons geholpen deze dagen goed door te komen en de juiste beslissingen te nemen.
We wensen je nog veel succes met je onderneming, hopen die nog heel lang niet nodig te hebben, maar we zullen je zeker in onze omgeving aanbevelen.