< Terug

Vacature

Vacature uitvaartbegeleidster

Vacature uitvaartbegeleidster
Kom jij ons team versterken?

Ruim 18 jaar is Uitvaartonderneming Wilma van Opstal een begrip in Breda en omgeving. Wij zijn een persoonlijk en eigentijds bedrijf waarbij onze werkwijze zacht in ontmoeting is en helder in communicatie. Onze dames begeleiden nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot en met de invulling van de afscheidsplechtigheid. Daarbij garanderen wij gedurende de gehele periode de continuïteit van een vaste uitvaartbegeleidster en hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn op zoek naar een uitvaartbegeleidster die bij onze visie aansluit.

Om van A tot Z te kunnen begeleiden, moeten we mee kunnen bewegen, vertrouwen en rust creëren in de meest kwetsbare situaties. Om goed af te kunnen stemmen is daarom, naast een HBO werk- en denkniveau, een bepaalde ‘persoonlijke rijpheid’ noodzakelijk. Ook zien wij graag dat je een (bijna) afgeronde vakopleiding tot uitvaartbegeleider hebt en dat je woonachtig bent in Breda of directe omgeving. Vanzelfsprekend moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto en ben je flexibel inzetbaar met bereidheid om op onregelmatige tijden te werken.

Wij bieden een bijzondere en afwisselende functie in een warm team en een contract met vaste uren per week.

Denk jij dat je past binnen ons team, dan horen we graag van je. Stuur uiterlijk 18 februari 2022 een mail naar info@wilmavanopstal.nl ter attentie van Wilma van Opstal met daarin je CV, recente foto en motivatie.