< Terug

Werken bij Wilma van Opstal

Vacature uitvaartbegeleidster

Ruim 20 jaar is Uitvaartonderneming Wilma van Opstal een begrip in Breda en omgeving.

Persoonlijk en creatief begeleiden onze collega’s nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot en met de invulling van de afscheidsplechtigheid. Gedurende de gehele periode waarborgen we de continuïteit van een vaste uitvaartbegeleider. Bij alles wat we doen is zacht in ontmoeting en helder in communicatie het uitgangspunt. Onze dames kunnen goed meebewegen met de emoties en wensen van nabestaanden, werken vanuit rust en stralen vertrouwen uit. Om goed af te kunnen stemmen hebben ze een bepaalde ‘persoonlijke rijpheid’.

Op dit moment hebben we geen vacatures maar je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen aan info@wilmavanopstal.nl met daarbij je CV en een recente foto. Je krijgt altijd een reactie.

Wilma van Opstal, 06-51293535

In een interview met indebuurtbreda vertelt Monique Visser hoe zij haar werk als uitvaartbegeleidster binnen ons team ervaart:
Monique Visser is één van de dames die als uitvaartbegeleider werkzaam is bij uitvaartonderneming Wilma van Opstal. “Het is mooi en dankbaar werk, maar ook heel divers. Je hebt veel zelfstandigheid en tegelijkertijd een vangnet van een hecht team.” Ze vertelt wat haar vak zo bijzonder maakt én doet een oproep, want jij kunt haar collega worden.