< Terug

Werken bij Wilma van Opstal

Vacature uitvaartbegeleidster

Sinds 2003 is Uitvaartonderneming Wilma van Opstal een begrip in Breda en omgeving. Wij werken op een persoonlijke en eigentijds manier, zijn zacht in de ontmoeting en helder in de communicatie. Onze dames begeleiden nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot en met de invulling van de afscheidsplechtigheid. Daarbij garanderen wij gedurende de gehele periode de continuïteit van een vaste uitvaartbegeleidster en hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Om van A tot Z te kunnen begeleiden, moeten we kunnen meebewegen, vertrouwen en rust creëren in de meest kwetsbare situaties. Om goed af te kunnen stemmen is daarom, naast een HBO werk- en denkniveau, een bepaalde ‘persoonlijke rijpheid’ noodzakelijk. Een (bijna) afgeronde vakopleiding tot uitvaartbegeleider is een pré, maar ook als je toe bent aan een carrière switch en denkt de juiste vooropleiding en skills in huis te hebben, dan ben je welkom om een open sollicitatie te sturen naar info@wilmavanopstal.nl ter attentie van Wilma van Opstal met daarin je CV, recente foto en motivatie.

In een interview met indebuurtbreda vertelt Monique Visser hoe zij haar werk als uitvaartbegeleidster binnen ons team ervaart:
Monique Visser is één van de dames die als uitvaartbegeleider werkzaam is bij uitvaartonderneming Wilma van Opstal. “Het is mooi en dankbaar werk, maar ook heel divers. Je hebt veel zelfstandigheid en tegelijkertijd een vangnet van een hecht team.” Ze vertelt wat haar vak zo bijzonder maakt én doet een oproep, want jij kunt haar collega worden.