< Terug

Rouwgroep Breda verhuist!

Verandering

Keuzes maken is lastig, beslissingen nemen voor de nabije toekomst vergen enige moed. Soms staan we op een splitsing en moeten we kiezen welke kant we op gaan. De richting is afhankelijk van wensen en doel.
Tijdens de laatste bijeenkomst van de Rouwgroep vertelde een van de deelnemers het volgende verhaal: Mijn man zei altijd: ” Wanneer je voor een slootje staat, gooi dan je sleutelbos vast naar de overkant; dan moet je wel springen!”
Zo vergaat het Rouwgroep Breda ook… De sleutels liggen al aan de overkant: Per 6 april verhuizen we van ‘Tante Betsie’ naar

‘Het Klooster’ aan de Schorsmolenstraat 13, 4811 VN te Breda.

Het klooster heeft sinds dit jaar een maatschappelijke toekomstbestemming gekregen waarbij verschillende activiteiten aangeboden kunnen worden (hetkloosterbreda.nl). Wij mogen tweemaal per maand gebruik maken van de ‘Mariakamer’ op de eerste woensdagavond en de derde maandochtend van de maand.
Voor ‘een bakje troost’ met wat lekkers van het huis wordt uiteraard gezorgd.

In ‘Het Klooster’ gaan we verder met het delen van onze rouwarbeid, levenservaring, verdriet en vreugde, gemaakte herinneringen en nog heel veel meer.

Klik hier voor data en tijden in 2016