< Terug

Wandel mee!

Mastbos Breda

Mastbos Breda

Elke maand gaan we samen een uurtje wandelen.
Iedereen die iemand verloren heeft, recent of langer geleden, is van harte welkom om mee te lopen en je mag ook gerust een wandelmaatje meenemen. Ook als het regent verzamelen we op de afgesproken tijd en gaan we op pad, gewoon laarzen aan en paraplu mee!

In de wintermaanden (oktober t/m maart) wandelen we op de laatste zondagochtend van de maand van 11.00-12.00 uur met aansluitend voor wie wil een lunch.
In de zomermaanden (april t/m september) wandelen we op de laatste woensdagavond van de maand van 19.00-20.00 uur met aansluitend voor wie wil koffie/thee.

Vanaf welke locatie we vertrekken en waar we gaan wandelen maken we tijdig bekend via deze website en via de maandelijkse nieuwsbrief.

De komende maanden wandelen we weer door het Mastbos van Breda. Dit uitgestrekte natuurgebied verveelt nooit. Het Mastbos is een van de oudste cultuurbossen van Nederland. De slingerende paadjes nemen je mee langs grove dennen, Amerikaanse eiken en beuken, maar ook langs vennetjes en een heideveldje. We vertrekken vanaf Eetcafé de 7 Heuveltjes, waar we na afloop samen wat kunnen drinken. Consumpties zijn op eigen kosten.

Eerstvolgende wandeling:
Woensdag 29 mei 2024
Tijdstip: van 19.00-20.00 uur

Verzamelen bij:
Eetcafe de 7 Heuveltjes
Galderseweg 27
4836 AC Breda

7 Heuveltjes

AANMELDEN

Avondwandeling Rouwgroep Breda