< Terug

God, waar ben je?


“Als er een God zou zijn, waarom doet Hij mij dit dan aan?”
”Sinds ik mijn geliefde heb verloren, ga ik niet meer naar de kerk”
“Ik heb zoveel kaarsjes gebrand bij Maria en gebeden voor genezing, maar mijn gebed is niet verhoord”

Zomaar wat uitspraken die we regelmatig horen van mensen die teleurgesteld zijn in de kerk, in hun geloof, in God. Kun je ondanks die teleurstelling toch steun zoeken en vinden in je geloof wanneer je een dierbare hebt verloren of getroffen wordt door ander groot verdriet? Vanwege mijn theologische achtergrond wil ik, samen met een pastor, ruimte bieden om met mensen die met dit vraagstuk worstelen, op zoek te gaan naar antwoorden. 
Wil je een keer aanschuiven aan mijn gesprekstafel, klik dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor de details.

Wilma van Opstal                                                           
 

God, waar ben je?