< Terug

Cursus ‘Ik Rouw’ – Verliesbegeleiding Olga van Gils

Olga van Gils
Olga van Gils

Doorleven met verlies
Verlies van een dierbare. Verlies van gezondheid. Een onomkeerbaar verlies raakt je in heel je wezen. Ook al heb je steun van mensen om je heen, soms lukt het simpelweg niet om je weg te vinden in je rouwproces. Het kan alleen al heel helpend zijn om met iemand te praten die je kan uitleggen dat wat je voelt en doormaakt normaal is.

Ik begeleid in en rond Breda mensen met hun verlies en rouw. Dit doe ik middels één op één gesprekken, maar ook in groepsbegeleiding. Telkens weer blijkt hoe waardevol lotgenotencontact is. Samen kunnen we het niet oplossen, maar wel is er ruimte en aandacht voor jouw gevoelens waardoor (h)erkenning, verbinding en persoonlijke ontwikkeling ontstaat.

Ieder voorjaar en najaar starten de cursussen Ik Rouw op een prettige locatie vlak bij Liesbos Breda. Bij Ik Rouw gaat het over jouw verdriet. Gedurende acht bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek, is er uitleg over rouwprocessen, wat het met je doet en krijg je handvatten om te ontdekken wat voor jou helpend is. De volgende thema’s komen onder andere aan bod: het afscheid – hoe ziet jouw rouw eruit – hoe leef ik verder.

Doordat we met een kleine groep lotgenoten zijn, kan er verdieping plaatsvinden en is er ruimte om te delen en te verbinden. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagochtend en duren maximaal tweeënhalf uur. De kosten bedragen € 250,00.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, vul dan onderstaand formulier in. Er wordt daarna persoonlijk contact met je opgenomen.

Download hier de flyer over de cursus Ik Rouw

Olga van Gils,
Verliesbegeleiding
www.olgavangils.nl

Cursus 'Ik Rouw"