< Terug

Rouwrevue: Hoe besta je na?

Collega’s West-Brabant
Voor weduwen, weduwnaars, wezen, halve wezen en toekomstige nabestaanden. Voor iedereen dus want verlies lijden we allemaal, ooit…
UITNODIGING
19 september 2015
Dit jaar bestaat Collega’s West-Brabant 5 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In april hebben we het jubileum gevierd met een fantastisch feest voor alle leden. Maar daar blijft het niet bij want op zaterdagmiddag 19 september zal er opnieuw een feestelijke activiteit plaatsvinden. Milou Frencken en Pieter Diddens voeren dan, speciaal voor onze vereniging, de RouwRevue op in Schouwburg de Kring in Roosendaal. Samen durven Milou en Pieter het aan om onze rouwrituelen te onderzoeken en nieuw leven in te blazen. Een voorstelling over loslaten, over wat verlies je kan brengen, over het leven na de dood. Hoe besta je na?
Een revue vol met tere liedjes, vrolijke sketches, dans en intieme verhalen van achterblijvers. Voor meer informatie kijk op: (www.myloufrencken.nl of www.pietertiddens.nl
We nodigen onze leden maar ook hun familie, hun vrienden en andere belangstellenden uit om de revue bij te wonen. Voor leden is de toegang gratis, voor niet leden vragen wij een bijdrage in de kosten van € 5,00.
Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom, de voorstelling begint om 14.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten en nog wat te drinken. Het aantal kaarten is beperkt dus geef z.s.m. door of en zo ja, met hoeveel personen je de voorstelling bij wilt wonen.
Adres De Kring: Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal, 0165-555 555