Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

OVER TROOST ENZO Lezingencyclus Zuylen

13 november 2016 @ 20:00 - 22:00

In hun vorige spraakmakende theatervoorstelling ‘Dan neem je toch gewoon een hond?’ nam theatergezelschap De kunst van het rouwen ons mee door het landschap van rouw. Met hun nieuwe voorstelling ‘Over troost enzo’ zoomen zij dit keer in op troost. Wat is troost? Hoe troost ik? Hoe vraag ik troost? Waar vind ik troost? Hoe kan ik troost bieden? En wat is je antwoord
als je mensen ontmoet in de nacht van hun bestaan? Als er niks valt op te lossen, te regelen of mooier te maken. Wat vraagt het van je om dan toch aanwezig te blijven? En je eigen nachten? En toen plots, ergens op een bodem, na al deze serieuze vragen kwam de dikke vette schaterlach, schuddebuikend van het lachen zaten ze daar. Ach, is samen lachen niet eigenlijk een van de meest troostende dingen die er bestaan?
Lizette Hofsteenge, Stephanie Hulshof en Mariska Van Veenen zijn zowel ’s middags als ’s avonds te zien bij Zuylen. De middagvoorstelling is inmiddels vol.
Aanmelden voor de avondvoorstelling kan nog via www.zuylen.nl/lezingencyclus/aanmelden

Gegevens

Datum:
13 november 2016
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *