Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Open Podium ROeR – GEANNULEERD

27 september 2020 @ 15:00 - 19:00

Open Podium ROeR – de gevoelige snaar – 

We missen allemaal op zijn tijd mensen waar we van houden of relaties en zaken die belangrijk voor ons zijn. Hoe helend zou het zijn om de gevoelens over jouw verlies op papier te zetten. Schrijf een gedicht of lied, maak een tekening of schilderij; elke ‘kunstzinnige uiting’ helpt je in je rouwproces. Tijdens de tweede editie van open podium De gevoelige snaar, op zondagmiddag 27 september 2020, kun je je creatie zelf presenteren of dat door iemand laten doen. Het kan ook anoniem.

Na het succesvol verlopen eerste open podium De gevoelige snaar (op 25 augustus 2019) organiseert Stichting ROeR de tweede editie. We willen met deze activiteit iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan persoonlijke gevoelens, gedachten en herinneringen rondom rouw en verlies. Geef je creativiteit de ruimte en mail je persoonlijke gedicht, muziekstuk of foto van je kunstwerk voor 15 juli 2020 naar info@roerbreda.nl. Het moet echt gaan om een werk van eigen hand.

Meer info en aanmelden

Gegevens

Datum:
27 september 2020
Tijd:
15:00 - 19:00
Activiteiten Categorie:

Organisator

Stichting ROeR
Telefoon
076-5201799
E-mail
info@roerbreda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

PodAa
Weerdstraat 35B
Breda, Nederland
+ Google Maps