< Terug

Open Podium ROeR 2020

We missen allemaal op zijn tijd mensen waar we van houden of relaties en zaken die belangrijk voor ons zijn. Hoe helend zou het zijn om de gevoelens over jouw verlies op papier te zetten. Schrijf een gedicht of lied, maak een tekening of schilderij; elke ‘kunstzinnige uiting’ helpt je in je rouwproces. Tijdens de tweede editie van open podium De gevoelige snaar, op zondagmiddag 27 september 2020, kun je je creatie zelf presenteren of dat door iemand laten doen. Het kan ook anoniem.

Na het succesvol verlopen eerste open podium De gevoelige snaar (op 25 augustus 2019) organiseert Stichting ROeR de tweede editie. We willen met deze activiteit iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan persoonlijke gevoelens, gedachten en herinneringen rondom rouw en verlies. Geef je creativiteit de ruimte en mail je persoonlijke gedicht, muziekstuk of foto van je kunstwerk voor 15 juli 2020 naar info@roerbreda.nl. Het moet echt gaan om een werk van eigen hand.

Het open podium vindt plaats op zondagmiddag 27 september 2020, in de sfeervolle omgeving van PodAa, Weerdstraat 35B, Breda. Er vinden zowel buiten als binnen activiteiten en presentaties plaats. Ook zijn er verschillende stilteplekken om je terug te trekken of juist met anderen in gesprek te gaan. Zet de datum alvast in je agenda!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Open Podium en meld je aan voor de NIEUWSBRIEF OPEN PODIUM 2020

Van een aantal inzendingen vorig jaar is een ROeR-bundeltje verschenen. Klik HIER om het bundeltje door te bladeren. Het is voor 5 euro te bestellen via onderstaand formulier.
Vink het aantal bundeltjes aan dat u wilt bestellen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u deze z.s.m. toe.
De opbrengst komt geheel ten goede aan projecten van Stichting ROeR Breda.
Bijdrage verzendkosten:
1 ex = € 3,-
2-4 ex = € 4,-
5-10 ex = € 5,-

Bestelling ROeRbundeltje 2019