Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ontmoetingsavond Rouwgroep Breda

8 januari 2020 @ 19:30 - 21:30

€10

Ontmoetingsavond Rouwgroep Breda

Ieders leven kent verlies, maar soms zitten we in knoop met deze levenservaring. De vraag is: Hoe ga je daarmee om?

Stichting Rouwgroep Breda biedt ruimte en aandacht voor iedereen die hiermee om wil leren gaan. Verliezen is géén ziekte! Wel een gevoel van leegte, verwarring, gemis en diep verdriet. Hoe creëer je weer levensvreugde met bijzondere herinneringen in je hart?

Heb je iemand verloren of iets wat je heel dierbaar was? Is het verlies misschien aanstaande? Heb je de moed om dit gevoel te onderzoeken, te delen en misschien te omarmen? Voel je een beetje gesteund, laat je inspireren en inspireer anderen. Ontdek zo jouw manier om met verlies om te gaan.

Op woensdag 8 januari ben je van harte welkom bij ‘Allekante’, Houtakkerstraat 15 in Breda om mee te doen aan een ontmoetingsavond die in het teken staat van verlies en rouw. De avond wordt begeleid door Tinka van Holthe. We beginnen om 19.30 uur

Aanmelden via telefoonnummer 076-5201799, 06-51293535 (WhatsApp) of per e-mail

Aanmelding en betaling voor de maandelijkse ontmoetingsavonden op woensdagavond mag ook door 2 dagen van tevoren € 10,00 over te maken op
IBAN NL45 RABO 0319 7911 73
t.n.v. Rouwgroep Breda
o.v.v. uw naam en datum deelname.

Stuur dan tevens een e-mail met uw naam, telefoonnummer en datum deelname.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van deelname.

Voor overige info en data klik HIER

Gegevens

Datum:
8 januari 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€10

Organisator

Locatie