Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Extra ontmoetingsavond Rouwgroep Breda met maaltijd

9 januari 2020 @ 18:00 - 21:30

€25

Extra ontmoetingsavond Rouwgroep Breda met maaltijd

Ieders leven kent verlies, maar soms zitten we in knoop met deze levenservaring. De vraag is: Hoe ga je daarmee om?

Stichting Rouwgroep Breda biedt ruimte en aandacht voor iedereen die hiermee om wil leren gaan. Verliezen is géén ziekte! Wel een gevoel van leegte, verwarring, gemis en diep verdriet. Hoe creëer je weer levensvreugde met bijzondere herinneringen in je hart?

Heb je iemand verloren of iets wat je heel dierbaar was? Is het verlies misschien aanstaande? Heb je de moed om dit gevoel te onderzoeken, te delen en misschien te omarmen? Voel je een beetje gesteund, laat je inspireren en inspireer anderen. Ontdek zo jouw manier om met verlies om te gaan.

In 2020 organiseren wij 4 extra ontmoetingsavonden met een gezamenlijke maaltijd bij ‘Allekante’.
De eerste is op donderdag 9 januari. Het thema van deze avond is: ‘Mijn muziek…’ en begint om 18.00 uur. We eten samen en kunnen daarna persoonlijke en bijzondere liedjes of muziekjes met elkaar delen, al dan niet voorzien van een bijbehorende herinnering. Wanneer iemand zijn of haar muziekinstrument wil bespelen, kan dat natuurlijk ook. Rond 21.30 uur sluiten we de avond af. De financiële bijdrage voor deze avond is €25 inclusief maaltijd, koffie en thee (excl. drankjes). Je kunt ook alleen komen eten (€15 excl. drankjes) of om 19.30 uur aanhaken voor het vervolg van de avond (€10).

Aanmelding en betaling door vóór 7 januari € 25,00 over te maken op
IBAN NL45 RABO 0319 7911 73
t.n.v. Rouwgroep Breda
o.v.v. naam en datum deelname.

Stuur tevens een e-mail met uw naam, telefoonnummer en datum deelname.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van deelname.

Voor overige info en data klik HIER

Gegevens

Datum:
9 januari 2020
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
€25

Organisator

Locatie