Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Jaarlijkse herdenkings-bijeenkomst

30 oktober 2016 @ 15:00 - 17:00

Op zondag 30 oktober a.s. wordt in de Michaëlkerk, Hooghout 67 te Breda weer de jaarlijkse openbare herdenkingsbijeenkomst gehouden voor allen die stil willen staan bij het verlies van een dierbare.

 De bijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt tot ca.16.00 uur. Ontvangst vanaf 14.30 uur. Het centrale thema van de bijeenkomst is “Leven met herinnering”. Samen stil staan bij de herinnering aan de geliefde die gestorven is. Maar ook samen vooruit kijken naar het leven dat nog voor ons ligt.

Verhalen van nabestaanden, muziek, dans, rituelen van licht en het noemen van namen zullen in deze bijeenkomst een plaats krijgen als teken van herinneren en herdenken. Na afloop is er koffie en thee en er is gelegenheid tot napraten en ontmoeten tot 17.00 uur. Dit jaar wordt de herdenkingsbijeenkomst voor de 18e keer gehouden.

De organisatie is in handen van Stichting ROeR, een samenwerkingsverband van Bredase organisaties die werkzaam zijn op het gebied van zorg en ondersteuning Rondom Overlijden en Rouw.
De bijeenkomst staat open voor iedereen, ongeacht geloofsovertuiging of levenshouding.

Voor het bijwonen van deze middag wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Meer informatie: www.roerbreda.nl, info@roerbreda.nl of 076-5201799.

 

Gegevens

Datum:
30 oktober 2016
Tijd:
15:00 - 17:00

Organisator

Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *