Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

DOORLEVEN, Hoe Doe Je Dat…?

2 april 2017 @ 15:00 - 17:00

DOORLEVEN, Hoe Doe Je Dat…?

Op zondagmiddag 2 april organiseert Rouwgroep Breda haar eerste themabijeenkomst voor iedereen die persoonlijk en/of professioneel te maken heeft met rouw. We zetten rouwarbeid in het licht om mensen een steuntje in de rug te geven op hun weg van rouw en verdriet naar een manier om hun levenslijn weer op te pakken.

Allemaal krijgen we vroeg of laat te maken met rouw en ieders rouwproces is uniek en niet aan tijd gebonden. We houden ons groot en we doen erg ons best ‘gewoon’ door te leven ondanks dat de tijd even lijkt stilgevallen.

Maskers doen hun werk. Onze ware gevoelens zijn erachter verstopt tot het moment dat de traan valt die de gestolde rouw doet smelten. Deze momenten zijn redelijk onvoorspelbaar en trekken zich niets aan van plaats of tijd. Zij vragen luid en duidelijk om onze aandacht, ruimte en veel energie. Ons hart is gebroken, ons hoofd zit vol, ons lijf doet pijn, we voelen dingen die we nog nooit hebben gevoeld en hebben een zwaar gemoed. Tranen vloeien rijkelijk of komen juist niet; verdriet uit zich in vele vormen. Rouwen is hard werken!

Het thema ‘Doorleven, Hoe Doe Je Dat?’ wordt belicht door mensen met persoonlijke en professionele levenservaring.

Van harte welkom!

Je komst graag aanmelden per mail,
076-5201799 of Facebook #rouwgroepbreda.

Gegevens

Datum:
2 april 2017
Tijd:
15:00 - 17:00

Organisator

Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *