Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Bijeenkomst Ouders van een Overleden Kind (VOOK)

17 maart 2016 @ 19:30 - 22:00

De Vereniging Ouders van een Overleden Kind, afdeling Noord Brabant West, organiseert op donderdagavond 17 maart 2016 een inloop- ontmoetingsavond in brede school D’n Overkant, Edward Poppelaan 18, 4874 NA Etten-Leur. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, maar het gebouw is al open om 19.00 uur.

Het thema van de bijeenkomst is “hoe willen we ons kind blijven herinneren?”.

De aanwezige vrijwilligers / lotgenoten zullen in gesprek gaan met de aanwezige ouders, naar elkaar toe open staan voor het persoonlijke en unieke verhaal en samen ervaren wat lotgenoten bindt. Soms kan iets tastbaars, zoals een knuffel, een boek, een CD, een sportshirt of tennis- racket of noem maar op, een hulpmiddel zijn om de herinnering te delen met de andere ouders.

Er wordt in kleine, veilige groepjes met elkaar in gesprek gegaan; daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om ervaringen te delen met onze vrijwilligers/ contactouders, wanneer het gaat om een eerste kennismaking met onze vereniging en deelname aan een gesprek in zo’n groepje nog niet mogelijk is.

De inloopavond staat open voor ouders, grootouders en broer of zus, (vanaf 15 jaar) van een overleden kind. De bezoekende ouders wordt gevraagd om – als ze dat willen – een foto van het (de)overleden kind(eren) mee te brengen. Bij de vereniging krijgen hun foto’s en namen steeds een centrale plaats bij de verschillende bijeenkomsten die we kennen. De namen van de overleden kinderen “moeten” genoemd blijven worden.

Voor informatie: Piet en Imma Aarts, tel. 0162314223 of www.vook.nl;
Piet en Imma zijn het contactadres voor onze regio.

Gegevens

Datum:
17 maart 2016
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisator

Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *