Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

BIJEENKOMST HUISKAMERGROEP

27 december 2016 @ 19:30 - 21:30

Deze bijeenkomsten van de Huiskamergroep zijn voor een ieder die graag met een kleine groep lotgenoten in een huiselijke sfeer wil praten over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het verlies van een dierbare en het rouwproces. Het kan zijn dat u het als een aanvulling ziet op de deelname aan Rouwgroep Breda maar de bijeenkomsten zijn ook bedoeld voor lotgenoten die (nog) niet aan de rouwgroep deelnemen.

U kunt éénmalig of vaker aan een bijeenkomst deelnemen. Het is volledig vrijblijvend en het kan ook zijn dat u al aan de rouwgroep deelneemt en aan verdere bijeenkomsten geen behoefte hebt. De bijeenkomsten worden in overleg bij Wilna Voskuil thuis of bij één van de andere deelnemers thuis gehouden. Deelname is gratis en het maximaal aantal deelnemers per bijeenkomst is 5 personen.

De leiding van de groep is in handen van Wilna Voskuil, lotgenoot en verliesconsulente.
<strong>Aanmelden via 076-5201799 of per <a href=”mailto:info@rouwgroepbreda.nl”>mail</a></strong>

Gegevens

Datum:
27 december 2016
Tijd:
19:30 - 21:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *