< Terug

Vacature: Wilma zoekt organisatorisch talent

Vacature, organisatorisch talent

Vacature organisatorisch talent

Wilma van Opstal zoekt een organisatorisch talent die het uitvaartvak een warm hart toedraagt en van aanpakken weet als het om administratieve en praktische zaken gaat. Ontzorgen; dát is in het kort gezegd je takenpakket. Praktisch en administratief, achter de computer en aan de telefoon.

‘De dames van Van Opstal’
Uitvaartonderneming Wilma van Opstal is al 20 jaar een thuishaven voor veel families als het om afscheid en uitvaart gaat. Omdat mijn team uit dames bestaat, wordt er vaak gesproken over ‘de dames van Van Opstal’. Het is een naam die een glimlach oproept en iets laat zien van de sfeer in het bedrijf.
Open en ontspannen, uitnodigend en meelevend. Dat zijn we naar de families die we helpen bij een emotioneel afscheid en dat zijn we naar elkaar. We hebben het hart op de tong en kunnen tegen een stootje.

De basis dragen
Al twintig jaar ben ik de sturende kracht achter mijn onderneming. Vanwege de groei van de laatste jaren zoek ik iemand die samen met mij de basis draagt en taken van mij overneemt. Ervaring in de uitvaartwereld hoef je niet te hebben, wel een warm hart dat openstaat voor alles wat bij afscheid en uitvaart komt kijken. Uiteraard word je stap voor stap ingewijd in alle to do’s en krijg je de kans je te ontwikkelen. En dat ontwikkelen, dat doen we samen.
Ik kijk uit naar een eerste kennismaking; want een goede klik is een voorwaarde om prettig samen te werken. Het geeft mij de kans mij meer te focussen op het grote geheel en het geeft jou de kans je te ontplooien.

Praktisch
Je beschikt over uitstekende computervaardigheden en je kent het Office Pakket goed. Het is een pré als je Adobe InDesign en Photoshop beheerst.
Het gaat om een functie van circa 12 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding. We zullen in overleg een aantal van die uren bij mij op kantoor werken; de overige tijd kun je thuis of elders werken.

Ben jij die flexibele aanpakker die mij komt ontzorgen? Zoek je naar een nieuwe uitdaging met groeimogelijkheden of ben je op zoek naar een aantal uur per week extra werk? Ben je invoelend en neem je gemakkelijk het initiatief om tot een mooi resultaat te komen?
Dan ben ik benieuwd naar jou en naar onze mogelijkheden om samen te werken!

26-03-2023: De inzendtermijn is gesloten, je kunt niet meer reageren op bovenstaande vacature.