< Terug

Uitvaartlocaties

Kaart Breda

Er zijn tegenwoordig veel alternatieve locaties die geschikt zijn voor een afscheidsbijeenkomst. Dat kan een horeca- of evenmentenlocatie zijn, buiten in de natuur, in je eigen huis of tuin, of op een andere betekenisvolle plek.

Het is mooi om een locatie te zoeken die past bij de persoonlijkheid van een overledene. Dat kan ook een kunstgalerij zijn waarin zijn of haar creatieve ziel tot uiting komt, een sportveld waarop ze hun passie beoefenden, of een historische plek die een speciale betekenis had in hun leven. Deze locaties dragen bij aan het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor iedereen die aanwezig is.

Er zijn veel mogelijkheden in Breda en omgeving, maar voor u gaat zoeken naar de juiste locatie, is het goed na te denken hoeveel gasten u uit wil nodigen. Voor een intiem afscheid in besloten kring zijn vaak meer mogelijkheden dan wanneer het om een groot gezelschap gaat. En bedenk ook dat faciliteiten die in een aula standaard aanwezig zijn voor presentatie van beeld en geluid, vaak extra ingehuurd moeten worden.

Op onze pagina LOCATIES vindt u een alfabetische lijst met een link naar de websites van uitvaart- en condoleancelocaties in Breda e.o.
Wij denken graag met u mee als u op zoek gaat naar de voor u meest geschikte locatie en we beschikken in veel gevallen over nuttige aanvullende informatie.