< Terug

Open dag Natuurbegraafplaats De Hoevens

Op zondag 31 mei a.s. bent u van harte welkom om tussen 10.00-16.00 uur een bezoek te brengen aan de open dag van Natuurbegraafplaats de Hoevens. Met interessante lezingen, de foto expositie ‘Tussen ons in’ van Rinske Former en een informatiemarkt waar u kennis kunt maken met diverse duurzame begraafmaterialen. Uiteraard is er ook gelegenheid om rond te wandelen over de begraafplaats en vragen te stellen aan onze medewerkers. Hieronder leest u meer over het programma.
Lezingen
Gedurende de dag worden in ontvangstgebouw ‘De Eik’ lezingen gehouden:
10.45 uur    Natuurbegraven en mogelijkheden De Hoevens
11.30 uur    Titia Wolterbeek – Vlinderstichting
12.15 uur    Lieke Vullings  – Bomen & Mensen
13.00 uur    Natuurbegraven en mogelijkheden De Hoevens
13.45 uur    Titia Wolterbeek – Vlinderstichting
14.45 uur    Lieke Vullings  – Bomen & Mensen
15.30 uur    Natuurbegraven en mogelijkheden De Hoevens
Foto expositie ‘Tussen ons in’
In ‘De Eik’ is tijdens de open dag de foto expositie ‘Tussen ons in’ van de Goirlese Rinske Former te bezichtigen. Na de open dag blijft de expositie nog in de maand juni te bekijken in het informatiecentrum.
Informatiemarkt
Voor wie meer wil weten over ecologische kisten, manden, urnen en lijkwades is er een informatiemarkt ingericht op de begraafplaats met o.a. Green Coffins, Biesvelden kisten, Bijzondere kisten, Akidia, De Aarden Urn, Natural Urn en Sierstof.
Muziek
De muzikale omlijsting van de open dag wordt op gepaste wijze verzorgd door Cotton Rose. Zij zorgt voor prachtige akoestische gitaarmuziek.
 
Locatie
Natuurbegraafplaats de Hoevens – Goorstraat 5a – Alphen (NB)
Klik hier voor de routebeschrijving