< Terug

MIJN AFSCHEID

Ook wij zelf gaan een keer dood en daarom is het verstandig om nu al te bepalen hoe wij onze uitvaart geregeld willen hebben. Dat is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor onze nabestaanden. Zij weten dan zeker dat ze het goed doen, zoals wij dat zelf voor ogen hadden…

Uw persoonlijke uitvaartcodicile
Voor het vastleggen van uw persoonlijke uitvaartwensen hebben wij een speciaal werkboekje “zo wil ik afscheid nemen” samengesteld. Hierin komen alle belangrijke aspecten aan de orde, zodat u niets vergeet en uw wensen goed kunt vastleggen. Een overlijden komt vaak onverwacht en met veel vragen en emoties. Juist in die eerste dagen na het overlijden moet er veel geregeld en beslist worden. Tegenwoordig kan en mag bijna alles bij de uitvoering van en uitvaart. Daarom is het fijn voor de nabestaanden als ze weten wat u belangrijk of gepast vindt bij uw eigen uitvaart. Voor u is het een hele geruststelling te weten dat uw wensen bekend zijn.

Het werkboekje…
Het werkboekje “zo wil ik afscheid nemen” bevat veel informatie over de uitvaart. Daarnaast vormt het een uitgebreide door u zelf in te vullen “checklist”, om uw persoonlijke gegevens en wensen aan te geven. Het boekje is zo opgesteld dat elk denkbaar aspect van een uitvaart aan de orde komt, zodat u alles tot in de puntjes kunt voorbereiden.

Bestellen
U kunt dit boekje gratis aanvragen door het formulier in te vullen:

Gratis Werkboekje 'Zo wil ik afscheid nemen'


Na onvangst van uw bericht wordt het boekje zo snel mogelijk naar u toegestuurd.
U kunt het hier ook als PDF downloaden en uitprinten.