< Terug

Denise Janmaat – Daten als je partner er niet meer is

‘Daten als je partner er niet meer is – een nieuw liefdesleven na het overlijden van je partner’

‘Daten als je partner er niet meer is’ is het eerste boek dat zich specifiek richt op weduwen en weduwnaars die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Auteur Denise Janmaat richtte tien jaar geleden D-Date.nl op en coacht mensen tijdens hun zoektocht naar een partner via internet. Een nieuwe relatie vinden via internet is tegenwoordig zeer gebruikelijk. Maar hoe zit het met mensen die hun partner hebben verloren? Zijn zij klaar voor een nieuwe relatie? Hoe gaan ze om met reacties uit hun omgeving? En vooral: hoe pakken ze het aan?

Op deze en andere vragen geeft het boek van Denise Janmaat het antwoord. Leesbaar, praktisch en integer gepresenteerd, met veel praktijkvoorbeelden en tips die het boek tot een handzame gids maken.

‘Daten als je partner er niet meer is’ is ook een boek voor de omgeving van de weduwe/weduwnaar, om begrip te bevorderen voor de situatie waar de persoon in kwestie zich in bevindt. Zo bezien is het tevens een boek dat je geeft aan iemand in je omgeving die een partner heeft verloren, om te laten merken dat je hem of haar een nieuwe liefde gunt. Het kan daarmee ook de opstap vormen om erover met elkaar te gaan praten.

‘Daten als je partner er niet meer is’ is een fraai vormgegeven boek, telt 144 pagina’s en bevat 60 illustraties. Door de heldere schrijftrant en de open sfeer is het een toegankelijk en integer boek geworden voor alleenstaanden die hun partner door overlijden zijn verloren en die weer openstaan voor een nieuwe relatie.