Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Winterwandeling Rouwgroep Breda

25 februari 2018 @ 10:30 - 11:30

Winterwandeling
Iedereen die iemand verloren heeft, recent of langer geleden, is van harte welkom om mee te lopen en je mag ook gerust een wandelmaatje meenemen. Het is geen sportieve prestatie, we wandelen een uurtje en na afloop kunnen we, voor wie dat wil, nog een bakkie troost bestellen bij de Boschwachter. Ook als het regent verzamelen we op de afgesproken tijd en gaan we op pad, gewoon laarzen aan en paraplu mee! Maar als het écht te slecht is kunnen we ook naar binnen gaan om samen wat te drinken en bij te praten.
<div>Het komt ook wel voor dat we na het wandelen binnen opgewacht worden door mensen die niet mee gewandeld hebben maar toch even behoefte hebben aan een praatje én een bakkie troost: iedereen is harte welkom!
Als je van plan bent om mee te wandelen is het wel fijn als je dat even laat weten, zodat we kunnen vertrekken als de groep compleet is. Dat kan per mail, telefoon (076-5201799) of via een (whats)app (06-51293535)

Gegevens

Datum:
25 februari 2018
Tijd:
10:30 - 11:30
Site:
www.rouwgroepbreda.nl

Organisator

Locatie