Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Snertwandeling Rouwgroep Breda

28 januari 2018 @ 10:30 - 11:30

SNERTWANDELING

Tijdens de oudjaarswandeling hebben we samen besloten om op zondag 28 januari 2018 eenmalig aan te sluiten bij de snertwandeling van Groei en Bloei Breda, waar enkele deelnemers van onze wandelingen lid van zijn.
Deze wandeling gaat over een gedeelte van de (Oude)Buisse Heide en over een gedeelte van de 80 Bunders en heeft als thema “ In de voetsporen van Vincent van Gogh en Henriëtte Roland Holst “. Deze wandelgebieden liggen onder de gemeente Zundert. Vincent van Gogh zwierf in zijn jeugd uren over de ( Oude ) Buisse Heide. Ook dichteres Henriëtte Roland Holst verbleef daar graag en schreef er een groot aantal van haar gedichten en boeken. Het is een prachtig natuurgebied waar we met onze eigen vertrouwde groep zelf de lengte van de route kunnen bepalen.
De tocht is ongeveer 8 km lang, maar wij lopen een ingekorte versie van ongeveer 4 km, een uurtje wandelen dus, net als altijd.

We moeten ons wel inschrijven, op uiterlijk woensdag 24 januari moet ik doorgeven met hoeveel mensen wij mee willen wandelen.
We verzamelen om 10.00 uur op Schalkeveld 11 in Breda/Effen. Vandaar kunnen we samen rijden naar het vertrekpunt aan de Moersebaan 1b, 4882 XD in Zundert (vlakbij het café “Het Anker“). We worden daar tussen 10.30 en 11.00 uur ontvangen met koffie en thee. Na de tocht is er erwtensoep en brood met gekookt spek.
Er wordt een bijdrage gevraagd van € 6,00 voor Groei en Bloei-leden en € 8,00 voor niet leden, te voldoen bij aankomst.
Klik HIER om je aan te melden voor deze snertwandeling.
Tot ziens op zondag 28 januari 2018!

Gegevens

Datum:
28 januari 2018
Tijd:
10:30 - 11:30

Organisator

Locatie