Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Jaarlijkse Herdenkingsbijeenkomst

21 oktober 2018 @ 16:00 - 17:00

Jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst “Leven met herinnering”, voor allen die stil willen staan bij het verlies van een dierbare.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op zondag 21 oktober 2018 van 15.00 tot 16.00 uur in de Michaëlkerk, Hooghout 67 te Breda. De toegang is gratis.
Samen stil staan bij de herinnering aan de geliefde die gestorven is. Maar ook samen vooruit kijken naar het leven dat nog voor ons ligt. Verhalen van nabestaanden, muziek, dans, rituelen van licht en het noemen van namen zullen in deze bijeenkomst een plaats krijgen als teken van herinneren en herdenken.
Dit jaar wordt de herdenkingsbijeenkomst voor de 20e keer gehouden.
De organisatie is in handen van Stichting ROeR, een samenwerkingsverband van Bredase organisaties die werkzaam zijn op het gebied van zorg en ondersteuning Rondom Overlijden en Rouw.

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal maakt deel uit van de werkgroep die deze bijeenkomst organiseert en nodigt u hiervoor van harte uit!

Gegevens

Datum:
21 oktober 2018
Tijd:
16:00 - 17:00

Organisator

Locatie