Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Breda en omstreken rondom overlijden en rouw, waar we u graag op attent op willen maken. Bent u een organisatie in de regio en wilt u ook vermeld worden in onze kalender, stuur dan een e-mail.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Herfstwandeling Rouwgroep Breda

27 oktober 2019 @ 10:30 - 11:30

Herfstwandeling Rouwgroep Breda

Dit seizoen wandelen door Boswachterij Dorst, de bossen van Surae. We hebben weer een mooie een route samengesteld van ongeveer 3,5 km. Het is een makkelijk begaanbare route, die voor een groot deel over asfalt loopt. Er komt verder geen verkeer, ook geen fietsers want het gebied is afgesloten d.m.v. een hek omdat er ook nog wat dieren rondlopen.

We verzamelen op de parkeerplaats bij Restaurant Beum, Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. Na de wandeling worden we daar hartelijk ontvangen voor een bakkie troost. Stichting Beum is een leer/werktraject voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Als je van plan bent om mee te wandelen is het fijn als je dat even laat weten, zodat we kunnen vertrekken als de groep compleet is. Dat kan per mail, telefoon (076-5201799) of via een (whats)app (06-51293535)

Voor overige data klik HIER

Gegevens

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
10:30 - 11:30

Organisator

Locatie