< Terug

Advertenties

Net als bij de rouwkaart is het ook bij de rouwadvertentie belangrijk om in de tekst zowel uw eigen gevoelens, als de betekenis van de overledene op de juiste wijze naar voren te brengen. Een advertentie is niet altijd een uitnodiging, maar dient soms alleen als kennisgeving. Net als de rouwkaart kan ook de rouwadvertentie voorzien worden van een passende achtergrond, foto of afbeelding.

Houdt rekening met de aanleveringstermijn van dagbladen. U kunt dit zelf regelen, maar wij kunnen het ook voor u verzorgen. U bespaart dan de extra kosten die uitgeverijen vaak in rekening brengen voor de opmaak.

Ook volgadvertenties van familie en vrienden kunnen we in dezelfde stijl opmaken en aan laten sluiten bij de hoofdadvertentie.

Uit veiligheidsoverwegingen wordt vaak het adres van de familie achterwege gelaten, of wordt als correspondentieadres het adres van de uitvaartonderneming vermeld.

Voor inbraakpreventie kunt u iemand in uw omgeving vragen op het huis te passen, maar wij kunnen ook woonhuis- en buurtbewaking voor u inschakelen tijdens de uitvaart, zodat u zich op de dag van de uitvaart daarover geen zorgen hoeft te maken.