< Terug

Ontmoetingen

Omgaan met verlies; hoe doe je dat?
In de knoop met verlieservaring(-en)

Elke maand organiseren wij ontmoetingen met mensen die ervaring op het gebied van verlies en rouw met elkaar willen delen. De groepen worden professioneel begeleid en staan open voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ieders leven kent verlies, maar soms zitten we in knoop met deze levenservaring. De vraag is: Hoe ga je daarmee om?

Stichting Rouwgroep Breda biedt ruimte en aandacht voor iedereen die hiermee om wil leren gaan. Rouw is géén ziekte! Wel een gevoel van leegte, verwarring, gemis en diep verdriet. Hoe creëer je weer levensvreugde met bijzondere herinneringen in je hart?

Heb je iemand verloren of iets wat je heel dierbaar was? Is het verlies misschien aanstaande? Heb je de moed om dit gevoel te onderzoeken, te delen en misschien te omarmen? Voel je een beetje gesteund, laat je inspireren en inspireer anderen. Ontdek zo jouw manier om met verlies om te gaan.

Deelname aan de rouwgroep is geen therapie; wanneer je behoefte hebt aan een gesprek met lotgenoten, met vragen rondloopt of het gewoon even niet meer weet, ben je bij ons van harte welkom. Het is wel fijn als je van te voren even laat weten dat je komt.
We vragen een financiële bijdrage van €10,00 per keer.

UPDATE 19-07-2021:
We volgen de ontwikkelingen rondom het Covidvirus en houden ons aan de voorgeschreven maatregelen. Toch willen we ook bijeenkomsten organiseren om lotgenoten te ontmoeten. We plannen niet te ver vooruit maar zijn blij weer twee data te kunnen aanbieden waarvoor u zich kunt opgeven:


Woensdag 4 augustus van 19.30-21.30 en
Woensdag 1 september 2021 van 19.30-21.30

Locatie: ‘Allekante’, Houtakkerstraat 15, 4837 BT Breda
Begeleiding Wilma van Opstal

 

Aantal deelnemers per bijeenkomst is maximaal 8.
Aanmelden en betalen via onderstaande link:

Bijeenkomst met lotgenoten

  • Prijs: € 10,00

U ontvangt altijd een bevestiging van uw aanmelding. 
Lukt het niet met aanmelden of betalen? Bel of mail dan even, dan lossen we het op!

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Rouwgroep Breda,
dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Voor een overzicht van alle activiteiten kijk in onze agenda.