Ook in het komende herfst/winterseizoen gaan we elke maand wandelen met Stichting Rouwgroep Breda.

Iedereen die iemand verloren heeft, recent of langer geleden, is van harte welkom om mee te lopen en je mag ook gerust een wandelmaatje meenemen. Het is geen sportieve prestatie, we wandelen een uurtje en na afloop kunnen we, voor wie dat wil, nog een bakkie troost bestellen. Ook als het regent verzamelen we op de afgesproken tijd en gaan we op pad, gewoon laarzen aan en paraplu mee! Als het weer écht te slecht is gaan we naar binnen om samen wat te drinken en bij te praten.

Dit seizoen wandelen door Boswachterij Dorst, bekend als de bossen van Surae. We hebben weer een mooie route samengesteld van ongeveer 3,5 km. Het is een makkelijk begaanbare route, die voor een groot deel over asfalt loopt. Er komt verder geen verkeer, ook geen fietsers want het gebied is afgesloten d.m.v. een hek omdat er ook nog wat dieren rondlopen.

We verzamelen op de parkeerplaats bij Restaurant Beum, Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. Na de wandeling worden we daar hartelijk ontvangen voor een bakkie troost. Stichting Beum is een leer/werktraject voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Als je van plan bent om mee te wandelen is het fijn als je dat even laat weten, zodat we kunnen vertrekken als de groep compleet is. Dat kan per mail, telefoon (076-5201799) of via een (whats)app (06-51293535)

Voor overige data klik HIER

CategoryNieuws

2015 © Copyright Wilma van opstal | Sitemap | Realisatie bij Communicado

Tel:        076-5201799