Het gonst door de straten, de verwachtingen zijn hoog gespannen! In deze tijd van het jaar staat Nederland op scherp. Ik loop de Bruna in en doe ook mee: graag een lot dat eindigt op een 9.

Op het eind van 2015 beproeven we allemaal ons geluk. Of het nu de postcodeloterij is of een staatslot, we wensen allemaal schathemeltjerijk te zijn.
Ook lees ik deze week een Facebookbericht van Jane Goodall (80 jaar). Zij zegt dat de macht van geld ons opbreekt en dat hebzucht ons grote probleem is.

Hier over nadenkend, al een hele tijd, weet ik dat hebzucht niet gelukkig maakt, maar ontevredenheid opwekt en stress. In dat kader neem ik me wederom voor om mijn geluk te ont-dekken in creativiteit en avontuur. Plannen voor 2016 zijn in de maak en enig loterij-geluk kan hierbij helpen. De essentie van deze plannen is niet te koop! Die kunnen alleen maar uitgevoerd worden met een hoop moed, aandacht, liefde, positieve energie en samenwerking.

Ik wens iedereen het vertrouwen in zichzelf en de ruimte om deze potentie te ontwikkelen en benutten. In het besef dat je, ook zonder een winnend lot, al schathemeltjerijk bent!

Tinka
29-12-2015

CategoryBlog

2015 © Copyright Wilma van opstal | Sitemap | Realisatie bij Communicado

Tel:        076-5201799