Vandaag realiseerde ik me dat het morgen, op 21 maart, alweer 12,5 jaar geleden is dat ik gestart ben met ‘Uitvaartonderneming Wilma van Opstal’.

Destijds hoorde ik, samen met 17 andere vrouwen, tot de eerste lichting die de opleiding bij Meander van Marjon Klaassen in Zwolle had afgerond. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik dit werk maar op één manier kon gaan doen, namelijk als zelfstandig onderneemster. Alleen zo kon ik volledig mijzelf zijn en alle tijd en ruimte geven die nabestaanden nodig hebben voor het een afscheid van een dierbare.

Ik kijk in dankbaarheid terug op het vertrouwen dat vele families mij in de afgelopen jaren hebben gegeven. Ik ben deelgenoot geweest van intense, liefdevolle momenten, dierbare herinneringen en mocht mensen bijstaan, troost bieden en begeleiden.

Inmiddels hebben we een prachtig team van 4 uitvaartbegeleidsters én een team van mensen die ons daarbij ondersteunen. Stuk voor stuk bevlogen mensen met dezelfde passie en een ‘open visie’. Daar ben ik trots op!

Koper staat bekend als een goede geleider van elektriciteit: Ik hoop dat de energie van ‘De Dames van Van Opstal’ nog vele jaren mag blijven stromen en we ook in de toekomst families op onze persoonlijke, eigen-wijze mogen begeleiden rondom overlijden en rouw.

Het begin van de lente: voor ons een dag met een koperen randje 😊!

image

CategoryBlog

2015 © Copyright Wilma van opstal | Sitemap | Realisatie bij Communicado

Tel:        076-5201799