Op vrijdag 21 september 2018 is het precies 15 jaar geleden dat ik ben gestart met ‘Uitvaartonderneming Wilma van Opstal’.
Een gedenkwaardige dag die ik niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan.
Destijds, op 21 september 2003 was Prof. Manu Keirse mijn gast bij de openingsbijeenkomst en ik ben vereerd dat hij ook nu weer aanwezig wil zijn op deze voor ons team bijzondere dag.
Tinka en ik zijn deze week bij hem op bezoek geweest in België om het programma door te spreken  en dat was weer een inspirerende ontmoeting!
Voor wie Manu Keirse niet kent, hij is een autoriteit op het gebied van rouwarbeid en palliatieve zorg en een veelgevraagd spreker in Nederland en België.
Zie ook onze boekentip.

Behalve de lezing van Manu Keirse zal Tinka van Holthe op 21 september haar nieuwe boekje en filmpje presenteren “Waar ben je”, een vervolg op het succesvolle zakboekje en filmpje “Doorleven, hoe doe je dat”. Een bijzonder project voor Stichting Rouwgroep Breda. Het filmpje is op de Facebookpagina van de Rouwgroep al meer dan 320.000 keer bekeken en we hopen met het nieuwe project “Waar ben je” ook weer veel mensen een hart onder de riem te kunnen steken.

Met ons 15 jarig jubileum willen we de door ons opgerichte Stichting Rouwgroep Breda wat extra aandacht geven. Daarom vragen we € 10,00 entree. Daarvoor krijgt iedere bezoeker het nieuwe zakboekje ‘Waar ben je” ter waarde van € 5,00. De andere € 5,00 doneren we aan de Rouwgroep. Hiermee kunnen we nieuwe projecten ontwikkelen voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben op hun weg van rouw en verdriet naar een manier om hun levenslijn weer op te pakken.

Waar en wanneer:
Vrijdag 21 september 2018 om 10.30 uur
Lokatie: De kerk van Effen, Effenseweg 3 in Breda.

Het definitieve programma volgt binnenkort maar u kunt zich nu alvast aanmelden: stuur een mail  of bel/app met 076-5201799 of 06-51293535.
Iedereen is van harte welkom!

Wilma van Opstal.

CategoryBlog

2015 © Copyright Wilma van opstal | Sitemap | Realisatie bij Communicado

Tel:        076-5201799