Ook wij zelf gaan een keer dood en daarom is het verstandig om nu al te bepalen hoe wij onze uitvaart geregeld willen hebben. Dat is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor onze nabestaanden. Zij weten dan zeker dat ze het goed doen, zoals wij dat zelf voor ogen hadden…

Uw persoonlijke uitvaartcodicile
Voor het vastleggen van uw persoonlijke uitvaartwensen hebben wij een speciaal werkboekje “zo wil ik afscheid nemen” samengesteld. Hierin komen alle belangrijke aspecten aan de orde, zodat u niets vergeet en uw wensen goed kunt vastleggen. Een overlijden komt vaak onverwacht en met veel vragen en emoties. Juist in die eerste dagen na het overlijden moet er veel geregeld en beslist worden. Tegenwoordig kan en mag bijna alles bij de uitvoering van en uitvaart. Daarom is het fijn voor de nabestaanden als ze weten wat u belangrijk of gepast vindt bij uw eigen uitvaart. Voor u is het een hele geruststelling te weten dat uw wensen bekend zijn.

Het werkboekje…
Het werkboekje “zo wil ik afscheid nemen” bevat veel informatie over de uitvaart. Daarnaast vormt het een uitgebreide door u zelf in te vullen “checklist”, om uw persoonlijke gegevens en wensen aan te geven. Het boekje is zo opgesteld dat elk denkbaar aspect van een uitvaart aan de orde komt, zodat u alles tot in de puntjes kunt voorbereiden.

Bestellen
U kunt dit boekje gratis aanvragen via het contactformulier.
Na onvangst van uw bestelling wordt het zo snel mogelijk naar u toegestuurd.
U kunt het ook als PDF downloaden en uitprinten.

UITNODIGING TAFELGESPREKKEN
De dames van Van Opstal nodigen u uit om met elkaar van gedachten te wisselen over het levenseinde. Een ontmoeting met ons lot is best confronterend, maar kennis van persoonlijke wensen en enige bekendheid met de mogelijkheden blijkt, naast jezelf, ook de nabestaanden aanzienlijk te ontzorgen als het moment van afscheid zich aandient.

Wij vinden het belangrijk om hiervoor een draagvlak te creëren en u zachtjes aan te sporen om ook dit stuk van het leven af en toe onder ogen te zien. Om u hierbij te ondersteunen organiseren wij kleine bijeenkomsten in een aangename en veilige omgeving waar we aan de hand van ons werkboekje ‘Zo wil ik afscheid nemen’ met elkaar in gesprek gaan.
Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Waar en wanneer:
Dinsdagmiddag 9 april van 14.00-16.00 uur
Woensdagavond 10 april van 19.30-21.30 uur
Dinsdagmiddag 23 april van 14.00-16.00 uur

Dinsdagmiddag 7 mei van 14.00-16.00 uur
Woensdagavond 8 mei van 19.30-21.30 uur

Locatie: de huiskamer van Allekante, Houtakkerstraat 15, 4837 BT Breda
Aanmelden:Stuur een MAIL of BEL/APP076-5201799 / 06-51293535

CategoryAanbevolen

2015 © Copyright Wilma van opstal | Sitemap | Realisatie bij Communicado

Tel:        076-5201799