Elke maand gaan we met Rouwgroep Breda wandelen!
In de wintermaanden doen we dat op de laatste zondagochtend van de maand van 10.30 tot 11.30 uur.
In de zomermaanden wandelen we op de laatste woensdagavond van de maand van 19.00 tot 20.00 uur.
We vertrekken daarbij vanaf restaurant de Boschwachter in het mastbos, Huisdreef 4, 4836 AM Breda.

Zondag 31 december 2017:  Oudjaarswandeling!
Op zondag 31 december is de Boswachter gesloten en daarom hebben we een alternatief programma.
We vertrekken om 10.30 uur vanaf Schalkeveld 11 in Breda en gaan het ‘Ommetje Effen’ lopen. Het is een route van 4 km, een klein uurtje, door de Krabbenbossen.
Aansluitend drinken we bij Wilma een bakkie troost met wat lekkers erbij. Degenen die niet mee willen lopen maar wel op de koffie willen komen, zijn vanaf 11.30 uur ook van harte welkom.
Het is wel handig om te weten hoeveel mensen er komen, dus graag even aanmelden!

Zondag 28 januari 2018 om 10.00 uur: LET OP, speciale snertwandeling!

Tijdens de oudjaarswandeling hebben we samen besloten om op zondag 28 januari 2018 eenmalig aan te sluiten bij de snertwandeling van Groei en Bloei Breda, waar enkele deelnemers van onze wandelingen lid van zijn.
Deze wandeling gaat over een gedeelte van de (Oude)Buisse Heide en over een gedeelte van de 80 Bunders en heeft als thema “ In de voetsporen van Vincent van Gogh en Henriëtte Roland Holst “. Deze wandelgebieden liggen onder de gemeente Zundert. Vincent van Gogh zwierf in zijn jeugd uren over de ( Oude ) Buisse Heide. Ook dichteres Henriëtte Roland Holst verbleef daar graag en schreef er een groot aantal van haar gedichten en boeken. Het is een prachtig natuurgebied waar we met onze eigen vertrouwde groep zelf de lengte van de route kunnen bepalen.
De tocht is ongeveer 8 km lang, maar wij lopen een ingekorte versie van ongeveer 4 km, een uurtje wandelen dus, net als altijd.

We moeten ons wel inschrijven, op uiterlijk woensdag 24 januari moet ik doorgeven met hoeveel mensen wij mee willen wandelen.
We verzamelen om 10.00 uur op Schalkeveld 11 in Breda/Effen. Vandaar kunnen we samen rijden naar het vertrekpunt aan de Moersebaan 1b, 4882 XD in Zundert (vlakbij het café “Het Anker“). We worden daar tussen 10.30 en 11.00 uur ontvangen met koffie en thee. Na de tocht is er erwtensoep en brood met gekookt spek.
Er wordt een bijdrage gevraagd van € 6,00 voor Groei en Bloei-leden en € 8,00 voor niet leden, te voldoen bij aankomst.
Klik HIER om je aan te melden voor deze snertwandeling.
Tot ziens op zondag 28 januari 2018!

Overige data winterwandelingen 2018:

Zondag 25 februari 2018 om 10.30 uur (Mastbos)
Zondag 25 maart 2018 om 10.30 uur (Mastbos)

Iedereen die iemand verloren heeft, recent of langer geleden, is van harte welkom om mee te lopen en je mag ook gerust een wandelmaatje meenemen. Het is geen sportieve prestatie, we wandelen een uurtje en na afloop kunnen we, voor wie dat wil, nog een bakkie troost bestellen bij de Boschwachter. Ook als het regent verzamelen we op de afgesproken tijd en gaan we op pad, gewoon laarzen aan en paraplu mee! Maar als het écht te slecht is kunnen we ook naar binnen gaan om samen wat te drinken en bij te praten.
Het komt ook wel voor dat we na het wandelen binnen opgewacht worden door mensen die niet mee gewandeld hebben maar toch even behoefte hebben aan een praatje én een bakkie troost: ook die mensen zijn van harte welkom!

Als je van plan bent om mee te wandelen is het wel fijn als je dat even laat weten, zodat we kunnen vertrekken als de groep compleet is.

Meer informatie: 076-5201799 of per mail.

CategoryNazorg

2015 © Copyright Wilma van opstal | Sitemap | Realisatie bij Communicado

Tel:        076-5201799